Clara Linnéa

Om

Välkommen till min butik Clara Linnéa. Här finns saker en stickare kan behöva och plagg stickade på min handstickmaskin. Alla plagg är stickade av mig i min stuga i Norrtälje.

Om en stickad vara är slut i lager går det bra att maila din beställning till linnea@claralinnea.se så stickar jag upp plagget så fort som möjligt.

Information och köpvillkor

Priser och betalning
Alla varor anges med pris inklusive moms. Varorna skickas till dig inom 3-5 arbetsdagar (undantaget beställningsvaror som har en tillverkningstid på maximalt femton arbetsdagar). Frakt och expeditionsavgift tillkommer.

Ångerrätt
Som kund har du rätt att ångra ditt köp 14 dagar efter att du mottagit varan. Varan skall skickas tillbaks i samma skick som den mottagits. Hela köpbeloppet återbetalas men fraktkostnaden står du som kund för. Kontakta linnea@claralinnea.se innan du returnerar en vara.

Betalningssätt
Du kan betala med PayPal, genom förskottsbetalning till bankgiro eller med swish. Om du vill betala till bankgiro eller med swish, skicka ett mail till linnea@claralinnea.se och tala om vilken vara du vill köpa så reserveras varan tills jag mottagit betalningen eller i max fem arbetsdagar. Varorna skickas eller tillverkas när jag mottagit din betalning.

Reklamation
Vid reklamation står jag för frakten. Kontakta mig om du vill reklamera din vara. Är ditt paket transportskadat, gör en anmälan vid posten.

Godkännande
I och med att du handlar hos Clara Linnéa godkänner du köpevillkoren. Personuppgifter hanteras endast av mig och lämnas inte ut till tredje part.